Het Echte Werk is live!

Het Echte Werk is live

Het Echte Werk, meer dan een baan

Met gepaste trots kondigen wij de komst van een nieuw familielid aan! Op 1 oktober hebben wij een nieuw initiatief gelanceerd: Het Echte Werk – hét platform voor gedreven professionals en vrijwilligers die meer willen dan een baan.

Ben je op zoek naar gemotiveerde werknemers die het verschil willen maken met werk dat ertoe doet? Bij Het Echte Werk vind je professionals die een betekenisvolle carrière ambiëren in de publieke sector of bij MVO-bedrijven. Ons onderscheidende banenplatform biedt toegang tot een breed scala aan talenten die geïnteresseerd zijn in functies binnen (semi-)overheidsorganisaties, zorg & welzijn, onderwijs en MVO-bedrijven.

Met dit banenplatform bieden we een podium aan banen die ertoe doen, zoals de banen binnen onze organisatie!

Help ons groeien
Of je nu werkgever, partner, relatie of supporter bent, we nodigen je uit om samen met ons Het Echte Werk te laten groeien. Deel onze missie, vertel anderen over ons platform, sluit je aan of ondersteun ons op andere manieren in het verbinden van talent met betekenisvolle kansen.

Bezoek Het Echte Werk
Bezoek www.datishetechtewerk.nl om ons kindje te bewonderen en ontdek hoe je mee kunt helpen in de verdere groei van dit nieuwe platform. We kijken ernaar uit om samen mooie successen te vieren!

Het Echte Werk, meer dan een baan!

Bekijk de website

Meer informatie over Het Echte Werk?

Wij vertellen je graag meer

Contact

Of bel ons op: (088) 141 09 09

Meer nieuws: